ÖLSTOPP!

Här finner du listan över alla barer som gör det där lilla extra för att du ska trivas på vår PubWalk.

55:an

Nya ägare tar nya tag och bjuder in dig på pubrundan, man lockar med svalkande drycker på uteserveringen där du liksom norrköpingsborna kan "glane" på förbipaserande infödingar och turister.

Bishop Arms

Biskopen vid St Larskyrkan är som scouterna alltid redo... vid kranarna väntar aftonens beertendrar på att ledsaga dig genom deras breda sortiment av maltdrycker. Ölets Dag  - då ska man gå hit hälsar personalen .)

De Klomp

Krogen med det stora ölutbudet och kärleken till malt och humle kommer att erbjuda en mängd överaskningar på Ölets Dag.

Här hittar du även Linköpings Hembryggare, stans ölnördar som gärna svarar på frågor om hur du brygger ditt eget garageöl.

Esperanza

Gå ombord på skeppet som har grillbuffé med liveband som sin specialité, att ta något flytande i Linköping gamla hamnkvarter är aldrig fel... passa på att ät något från kabyssen.

Hamlet

Om något år firar Hamlet 45 år, en instutition i stadens krogliv närmar sig medelåldern men är piggare än någonsin... ta en kall här med dina vänner när du är ute och pub walkar.

Harrys

Harrys lockar in dig på pubrundan med sin egen Pilsner "Handlarns", en schysst öl framtagen av Backyard Brewery. Harrys slogan "I gott sällskap" gäller såväl deras drycker som personal... så gör ett stopp "där människor möter människor".

Horse & Hound

Tap Takeover med Centarlbryggeriet i baren, inte mindre är åtta tappar tar Viktor från CB över på Ölets Dag.

% på Tapparna för den törstige :)

Innergården

Pubrundans mest historiska stopp, ta en kall vid vår medeltida Storgata, dvs där den först gick fram. Mysigt är bara förnamnet när man slår sig ner på Innergårdens innergård.

KH - Kebab House

Lanserar sin egan öl - KH Lager på Ölets Dag, de ska fira ölsläppet med hög stämning och Karaoke frammåt kvällen, stänger "redan" vid O3 :)

Kollektivet

Baren med den stora uteservering som är vårt studentställe nr 1 håller öppet hus för alla Linköpingsbor, "tusentals" flaskor Heineken ligger på kylning och som kuriosa kan nämnas att de har en egen myntaodling som doftar gott.

Malt & Humle

Centralbryggeriet parkerar sin ÖL-truck vid entrén och erbjuder både det ena och det andra, personalen är laddade till tänderna bakom en hel rad med fräscha tappar.

Mozarella

Den lilla krogen på Nygatan har italiensk öl som sitt varumärke, definitivt värt ett stopp... varför inte dela på en Pizza när ni ändå är där.

NY Legends

Sport, sport, sport... inte bara en massa sport utan även öl, öl, öl finner du i Lindstenskåkens hörnloklal, de kyler sina glas för att vissa ölsorter för att  ge ölet lite extra svalkande effekt en varm sommardag.

Pitchers

Firar loss på Ölets Dag genom att sätta % på både mat och dryck :) ute eller inne... på Pithers trivs man oavsett.

Queens

Personalen på Queens på ågatan erbjuder god mat och dryck  samt en varm och välkomnande atmosfär, vana vi törstiga gäster då de har fullt ör på helgerna med partyttrubadurer.

Taket

En trappa upp finner du en kavalkad av amerikank öl, ett stopp som öpnnar upp ditt ölsinne :) 

Ölstoppet som tar dig en nivå upp!

Texas Longhorn

"Texas State of Mind"– husets egen törstsläckare på tapp, med en kropp som rödgul ökensand, och en stolt kritvit skumkrona är den redo att släcka din törst.

Ågatan Bar & Café

Absolut värd ett ölstopp... varför inte prova deras egen Ågatan Lager från Centralbryggeriet, närtappat när det är som bäst.